Share this page:
Share Share

Nedap op NRM 2017: efficiënt koemanagement en optimale prestaties van uw hele veestapel met Nedap COWcontrol ™


Nedap COWcontrol ™  is het ultieme alles-in-één systeem dat de hele veestapel monitort en managet door middel van slimme technologie. Met Nedap COWcontrol ™ ziet de veehouder veel meer dan het menselijk oog. Hij of zij heeft 24 uur per dag complete controle over alle koeien. 


Nedap COWcontrol ™ identificeert koeien en monitort en registreert al het koegedrag en haar locatie continu. Intelligente automatische analyses leveren cruciale informatie over de vruchtbaarheid, gezondheid, voeropname en locatie van iedere koe, een groep koeien en de hele veestapel.  Nedap COWcontrol ™ zet deze informatie om in operationele acties en strategische inzichten. Het systeem presenteert die gebruiksvriendelijk op PC, tablet en smartphone. Daardoor werken de veehouder en zijn gehele team op een doelgerichte en pro-actieve manier en geven zij de juiste aandacht alleen aan de dieren die dat nodig hebben. Zij kunnen melkveehouderijprocessen managen op basis van koedata om de beste beslissingen te nemen en in staat te zijn om processen continu te verbeteren en resultaten te verhogen.


Het optimaliseren van de prestatie van de koeien en de  bedrijfsefficientie zijn de sleutel tot het verhogen van de productie en het rendement.  Nedap COWcontrol ™ helpt melkveehouders met het bereiken van hogere reproductieresultaten, arbeidsefficientie, een gezondere en meer duurzame veestapel en plezier.  Nedap COWcontrol ™ helpt melkveehouders de best presterende veehouders ter wereld te worden.


Make your farm future proof. Start op de NRM 2017! 

 

 

 

 
 

About us

#

For more than 30 years Nedap has developed and produced automation processes for livestock farming which are sold worldwide.

News items

15 juni 2017 Nedap at NRM 2017: optimize cow performance and dairy farm efficiency with Nedap COWcontrol ™ Read more › 23 maart 2017 Nedap muestra la Báscula de Gestación y el Compact Feeder (alimentación automática en parideras) en la Feria tecnológica Figan Read more › 24 januari 2017 Nedap recognizes New Standard Group as outstanding dealer Read more ›

Contact

Would you like to receive further information about Nedap Livestock Management? Please contact us.

Nedap livestock management

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
The Netherlands

Europe

T: +31(0)544 471 444

America

T: +1 (712) 435-7546
T: +1 701 640 3175

China

T: +86 216 156 162 2

 
 
#